Preskočiť na obsah
Ilustračný obrázok: práca na laptope

Elektronické informačné zdroje

Hľadáte odbornú literatúru, najnovšie vedecké výstupy a overené informácie? Štátna vedecká knižnica v Košiciach opäť ponúka prístup do multiodborovej vedeckej databázy ProQuest Research Library.

Okrem toho môžete stále využívať aj citačný manažér Citace PRO Plus alebo databázy Academic Search Premier, JSTOR, ProQuest Dissertations & Theses Global, ktoré sú prístupné prostredníctvom eLibraryUSA.

Zdroje sú dostupné registrovaným užívateľom a užívateľkám zdarma pre osobné, študijné alebo výskumné účely. Celý zoznam e-zdrojov nájdete v abecednej podobe alebo podľa odboru na našej stránke.

ProQuest Research Library

Multiodborová plnotextová databáza vedeckých časopisov, odborných publikácií, časopisov a ďalších zdrojov v 150 hlavných tematických oblastiach. Research Library poskytuje prístup k tisíckam titulov rôznorodého zamerania, od ekonomických a prírodných vied až po literatúru a politiku. Prístup: Do databázy ProQuest Research Library sa dostanete zo siete knižnice po kliknutí na odkaz. Čoskoro sa budete môcť pripojiť aj z iného, ľubovoľného miesta prostredníctvom vzdialeného prístupu, na ktorého zriadení pracujeme.