Preskočiť na obsah

Súťažíme o knihy z Amerického centra

V októbri pokračujeme so súťažou o knihy pri príležitosti dvadsiatych narodenín Amerického centra. Tento mesiac môžete vyhrať štyri tituly s príbehmi o výnimočných ženách. Zoznámite sa s prírodovedkyňou Jane Goodall, tímom matematičiek, ktoré pomohli s misiou na Mesiac v príbehu Hidden Figures, spoznáte osudy žien počas segregácie v USA v šesťdesiatych rokoch 20. storočia a získať môžete aj ilustrovaný príbeh jednej z najúspešnejsích amerických speváčok súčasnosti, Taylor Swift. Naša súťaž potrvá až do decembra tohto roku. Súťažná otázka bude zverejnená na Facebooku American Spaces Slovakia v piatok 11. októbra 2024.

 

Štatút súťaže

Organizátor

Organizátorom súťaže je Štátna vedecká knižnica v Košiciach so sídlom Hlavná 10, 042 30 Košice, (ďalej len „organizátor“). Kontaktná osoba súťaže je koordinátorka Amerického centra Košice: kosice@americanspaces.sk

Miesto súťaže

Súťaž prebieha na Facebookovom profile American Spaces Slovakia

Zámer súťaže

Cieľom súťaže je propagácia Amerického centra v Košiciach, v Banskej Bystrici a v Žiline.

Priebeh súťaže

  • Súťaž je organizátorom vyhlásená prostredníctvom oznamu na sociálnej sieti Facebook. Súťaž pozostáva z jednej otvorenej otázky.
  • Trvanie súťaže je jasne vymedzené. Súťaž je vyhlásená 11. októbra 2024, odpovedať možno v komentároch na Facebooku do 17. októbra 2024 do polnoci.
  • Súťaže sa môže zúčastniť každá osoba, ktorá odpovie na otázku.
  • Súťažiaci sa môže do súťaže zapojiť len raz.
  • Žrebovanie výhercu sa uskutoční v piatok 18. októbra 2024. Organizátor súťaže náhodne vyžrebuje jedného výhercu zo súťažiacich.
  • Organizátor zverejní meno výhercu v komentári pod súťažným statusom na sociálnej sieti Facebook. Výherca bude kontaktovať American Spaces Slovakia správou na Facebooku.
  • Organizátor súťaže nie je zodpovedný za akékoľvek technické problémy vzniknuté pri prenose dát elektronickými prostriedkami.

Výhra

Cenu do súťaže, 4x knižný titul venovalo Americké centrum Košice pri príležitosti 20. výročia vzniku centra.

Odovzdanie výhry

Po dohode si môže výherca osobne vyzdvihnúť výhru v sídle organizátora v Košiciach, alebo bude výhra doručená prostredníctvom Slovenskej pošty.

Súhlas so spracovaním osobných údajov

Súťažiaci v zmysle platného zákona o ochrane osobných údajov udeľuje organizátorovi súťaže súhlas so spracovaním svojich osobných údajov, ktoré organizátorovi v priebehu súťaže poskytne za účelom vykonania súťaže a vyhodnotenia jej výsledkov. Súťažiaci berie na vedomie, že má právo na informácie o stave spracúvania, opis údajov a ďalšie práva podľa zákona o ochrane osobných údajov. Zároveň vyhlasuje, že údaje, ktoré organizátorovi súťaže uviedol, sú pravdivé.

Vylúčenie zo súťaže

  • Zo súťaže sú vylúčení zamestnanci organizátora súťaže.
  • Organizátor súťaže je oprávnený vylúčiť zo súťaže tých, ktorí nesplnia podmienky súťaže, porušia podmienky súťaže alebo budú konať v rozpore s dobrými mravmi.

Zmeny vyhradené

Organizátor súťaže si vyhradzuje právo meniť podmienky súťaže, súťaž predĺžiť alebo predčasne ukončiť. Zmena súťažných podmienok je účinná jej zverejnením priamo v súťažných podmienkach v súťažnom príspevku.

Súhlas s podmienkami súťaže

Účasťou v súťaži súťažiaci vyjadruje súhlas s týmito podmienkami súťaže a zaväzuje sa ich v plnom rozsahu dodržiavať.