Preskočiť na obsah

STEAM klub pre učiteľov v Americkom centre

Pozývame učiteľky a učiteľov všetkých predmetov na stretnutia STEAM klubu. Veríme, že každý si v skratke STEAM (Science, Technology, Engineering, Arts & Mathematics) nájde to svoje! Budeme sa stretávať s lektorkou Zuzkou Tkáčovou raz do mesiaca vo štvrtok vždy v čase od 15:45 do 17:15 na Pribinovej 1 v Košiciach. Zatiaľ ponúkame témy a termíny stretnutí na jeseň, nájdete ich nižšie. Účasť je bezplatná, prihlasovanie je možné do naplnenia kapacity. Tešíme sa na Vás!

17.10. Tvoríme únikové hry
Skúsili ste už na vyučovaní únikovú hru? Tento zaujímavý gamifikačný fenomén sa dá vďaka digitálnym nástrojom pripraviť pre ľubovoľný predmet. Na workshope si ukážeme niekoľko rôznych nástrojov, ktoré Vám v tom pomôžu.

14.11. Experimenty so zvukom, hudbou, kódom a AI
Nemusíte vedieť ani spievať, ani hrať na hudobný nástroj. Na zábavu aj poznanie stačí chuť skúmať aktivity na hry so zvukom, aj vlastným hlasom. Budeme vytvárať vlastnú hudbu aj dirigovať orchester. Ukážeme si ako sa dá programovať a remixovať elektronická hudba a čo všetko s hudbou dokáže robiť umelá inteligencia.

 12.12. Canva pre učiteľa - Naučte sa robiť webstránky
Máte pocit, že už v Canve viete všetko? A skúsili ste už vytvoriť vlastnú webovú stránku? Ukážeme si, z čoho sa webová stránka skladá, ako na jej vytvorenie použiť šablóny, ako vytvárať linky, vkladať externý obsah a ako ju nakoniec zverejniť na internete.

Ďakujeme za Váš záujem, registrácia bola ukončená, pretože kapacita všetkých troch workshopov už bola naplnená.