Preskočiť na obsah
Ilustračný obrázok: fotografia účastníkov minulej akcie pre učiteľov

STEAM klub pre učiteľov pokračuje aj v tomto školskom roku

Pozývame učiteľky a učiteľov všetkých predmetov na stretnutia STEAM klubu. Veríme, že každý si v skratke STEAM (Science, Technology, Engineering, Arts & Mathematics) nájde to svoje! Budeme sa stretávať so Zuzkou Tkáčovou raz do mesiaca vo štvrtky vždy v čase 15:30 - 17:00. Zatiaľ ponúkame témy a termíny stretnutí na jeseň, nájdete ich nižšie. Účasť je bezplatná, prihlasovanie je možné do naplnenia kapacity. Tešíme sa na Vás!

 

Umelá inteligencia v rukách učiteľa I. – Prvé experimenty alebo tajomstvá komunikácie s umelou inteligenciou

28.9.2023
Vyskúšali ste už nástroje generatívnej umelej inteligencie? Rozmýšľali ste nad tým, ako ich efektívne využiť vo svojej práci? Alebo ste ešte len úplný nováčik, ktorý sa chce dozvedieť, na čo všetko sa dajú využiť? V prvom dieli našej novej minisérie učiteľských workshopov si ukážeme ako začať pracovať s týmito nástrojmi a ako si začať vytvárať pomocou nich na vyučovanie rôznych predmetov podporné učebné materiály.

Rozšírená realita na vyučovaní

26.10.2023
Pomocou rozšírenej reality vieme doplniť do nášho reálneho sveta virtuálne objekty, ktoré dokážeme zobraziť aj pomocou obyčajného mobilu alebo tabletu. Na workshope si vyskúšame prejsť sa prenosnou galériou vo Vašom vrecku, rozšíriť bežné papierové učebné materiály a knihy o multimédiá a 3d objekty a vytvoriť si vlastné kreatívne projekty s prvkami rozšírenej reality.

Canva pre učiteľa IV. - Kreatívne na fotky a videá

23.11.2023
Po úspešných prvých troch dieloch učiteľských workshopov zameraných na prácu v Canve si vo štvrtom pokračovaní ukážeme ako upravovať pomocou Canvy fotky a videá a vytvárať pomocou nich zaujímavé grafické podklady pre Vaše plagáty, sociálne siete, weby alebo prezentácie.

Registrácia:

Ďakujeme za Váš záujem, registrácia bola ukončená pretože kapacita všetkých troch workshopov už bola naplnená.