Preskočiť na obsah

Letná škola pre učiteľov

Americké centrum pripravuje počas letných mesiacov zaujímavé vzdelávanie pre všetkých aktívnych učiteľov a učiteľky. Spolu s lektorkou Zuzkou Tkáčovou sa naučíte najnovšie triky v Canve a nazriete do tajov algoritmov, ktoré využívajú sociálne siete. Na letnú školu pozývame učiteľov a učiteľky informatiky, ale aj ďalších predmetov, ktorí majú chuť naučiť sa niečo nové. Podujatie sa uskutoční v termíne 11. - 12. júl 2024 od 9:00 do 13:00 v priestoroch KVC na Pribinovej 1.

11.7.2024 - Canva kreatívne - tipy a triky
Workshop je určený skúsenejším používateľom Canvy, ktorí si chcú vyskúšať skryté funkcie, zaujímavé postupy a kreatívne nápady prepájajúce rozmanité nástroje. Ukážeme si ako na textové a grafické 2D a 3D efekty, animované videá a ako vytvoriť vlastné framy. 

12.7.2024 - V zajatí algoritmov sociálnych sietí
V rámci workshopu budeme skúmať dáta, ktoré zbierajú o používateľoch sociálne siete a zisťovať, na čo všetko sa dajú použiť. Ukážeme si nástroje a hry na zážitkovú výučbu tejto témy na ZŠ a SŠ. Súčasťou programu bude aj edukačná výstava "What the future wants", v ktorej sa pozrieme na dáta v digitálnom svete viac do hĺbky a z pohľadu našich tínedžerov.

Registrácia je ukončená, kapacita podujatia je naplnená. Ďakujeme za váš záujem o letnú školu pre učiteľov.