Preskočiť na obsah

Kam smeruje budúcnosť

Štátna vedecká knižnica v Košiciach pozýva všetkých záujemcov, ktorí sa venujú práci s mladými ľuďmi, na bezplatný vzdelávací workshop s názvom Kam smeruje budúcnosť: zvyšovanie digitálnej gramotnosti mládeže. Workshop sa uskutoční dňa 26.8.2024 (pondelok) o 10:00 na Pribinovej 1 v Košiciach. Cieľom workshopu je zvyšovať digitálnu gramotnosť mládeže, aby dokázala kriticky a proaktívne uvažovať o digitálnom prostredí, v ktorom chce a bude žiť.

Na podujatí sa budeme venovať rôznym témam, napríklad digitálnym technológiám v súvislosti s využitím voľného času, vplyvu technológií na naše zdravie, bezpečnosti a ochrane súkromia, či environmentálnym aspektom digitálnych technológií. Workshop je primárne určený všetkým, ktorí aktívne pracujú s mládežou. Vítame pedagógov základných a stredných škôl, zamestnancov galérií, múzeí, knižníc, komunitných a kultúrnych centier, ale i ľudskoprávnych a občianskych aktivistov a aktivistky. V prípade akýchkoľvek otázok nás kontaktujte na e-mailovej adrese podujatia@svkk.sk

Workshop pre učiteľov/ky a pracovíkov/čky s mládežou zameraný na predstavenie projektu What the Future Wants, zdieľanie skúseností a voľne dostupných zdrojov pre výuku a vzdelávacie aktivity.

26. 8. 2024, 10:00 – 12:30. Pribinova 1, Štátna vedecká knižnica v Košiciach.

Vyplnením formulára sa registrujete na bezplatné podujatie. Vyplnením ďalších otázok nám pomôžete získať predstavu o Vašich doterajších skúsenostiach a prispôsobiť podujatie čo najviac Vašim aktuálnym potrebám.

Vstupné polia označené * sú povinné
Zadajte email.
Zasielame približne raz mesačne.
Zasielame približne raz mesačne.